HOSHI SUSHI LENNIK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 106 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Hoshi Sushi Lennik. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 21:17 Levertijd was 45min, maar heeft 1h30 geduurd. Ik ben wel opgebeld geweest door hen dat het langer zou duren. Het eten was dus wat afgekoeld/opgewarmd tegen dat ik het had.
14 apr 2024 om 21:43 Heb moeten bellen na 80 min. Dan heeft het nog een 20 min geduurd. Het eten was koud.
24 mrt 2024 om 19:15 Lekker maar was wel al koud bij levering
10 mrt 2024 om 21:55 Heel lang wachten op de bestelling
3 mrt 2024 om 21:47 Zeer lang gewacht op bestelling. Een uur langer dan gezegd (wat al 55min waren) ons eten was ook koud! Zo veel betaald voor dit...
12 feb 2024 om 5:14 1:30 te laat en was koud was de eerste keer en ook de laatste keer
11 feb 2024 om 20:57 2 heures pour que la commande soit livrer mais froide .j'ai été très tolérante par le passée mais aujourd'hui ils perdent une cliente .donne chaque fois un pourboire livreur gentil
11 feb 2024 om 13:16 2 uur gewacht, kwam koud aan, smaakt niet vers. Bezorger kon niet eens geld teruggeven ookal was dit op voorhand aangegeven dat ik niet gepast kon. Alleen frans talig en niet vriendelijk als je belt.
10 feb 2024 om 21:01 Besteld om 18u45 Nu 21u en nog niks ontvangen Toen de bestelling werd bevestigd, werd er doorgegeven: 19u35 Laten we hopen dat het lekker is
21 jan 2024 om 9:37 C’est arriver froid ..
19 jan 2024 om 23:13 Super lekker en heel vriendelijk personeel!
19 jan 2024 om 21:06 Je le suis régalée les sushis sont délicieux merci